Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2015 01:48 - И пак без заглавие...
Автор: vielichkata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове:
8



  Имам една цигара. Онази, последната. Кашето от шкафа над хладилника. Изсъхнала е милата, като мушкатото на баба ми, която умря и нямаше вече кой да го полива. А мушкатото деяни много. На суша. Седя и я гледам /цигарата де, бабата няма как/. Да те пуша ли или да скокна до магазина за още една бира? Щото цигара на сухо е като боб без люта чушка. Сутляш без канела. Таратор без чесън.    Та, в крайна сметка, огладнях.     Мъдри се една леща на котлона. И сиренце има. Тюююю, пустото сирене с лещата ми го натресе една...позната. Хубаво си беше само с джоджен. Евтинко.    Да пуша или да не пуша? 
  Тая, същата позната, едно време ме накара да сменя чудесните, памучни гащи на баба с едни сиджимки в задника. Хубаво си ми беше и топло, докато не се огащих във въженца. И ме заведе да ме оскубят като кокошка, щото въженцата не се виждали. Винаги има първи път да останеш по гол задник. Японците не го разбират и до ден днешен. Редовно гледам азиатско порно. 
  Сега, 20 години по-късно, си седя, оскубана и измръзнала и пиша мемоари. Да пуша или не? Ако скокна до магазина, ще има не само бира, ами още тютюн. И още спомени, извиращи обикновено два часа преди сутрешната аларма. Е, и?
  Хубавото на работата ми е, че не изисква някакви специални езикови умения. В смисъл, новите дъвки "Ксилитол", от кората на истински финландски брези /ваш"та кожа рекламистка/, са достатъчни, за да облъхнеш поредния идиот със свежест. Той се кефи безобразно и дори сам си пъха пощата в кутията, само защото не смърдиш на пърженко и чесън, което напоследък е рядкост за градския живот. И имаш всички зъби, особено предните. А пък градският транспорт е наситен с оная ароматна, лучена пот, дето се чудиш, аджеба, защо е забранено пушенето в заведенията? Сигурна съм, че можеш да хванеш рак и от "наденица с лук на вестник във влака". И от "фъфлене с агресивно звучене".
  Аз, лично, се разболявам ежедневно. Което автоматично ми дава правото да употребявам алкохол, колкото пожелая, да говоря, каквото ми дойде на ум, да пуша в несвяст, да пиша щуротевини по нощите, да се разхождам с ехидна усмивка, да прегръщам любими хора и да не прегръщам гниди разни и дори да не си скубя перушината редовно, щот" ми е гот рошава! 
  Е, ще пуша вече. Приключих. Даже проверих за правописни грешки. Щателно. Ако имате въпроси и забележки, моля на ЛС. 
 



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vielichkata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 190143
Постинги: 96
Коментари: 53
Гласове: 125
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930